La Marató de TV3 a Parets

El municipi de Parets comença ben d'hora les activitats solidàries dedicades a recaptar fons contra el càncer

Societat

Marató TV3
Marató TV3

Aquest divendres a les 9 h, vora el CAP de Parets, es produirà el Super COR. Aquest acte organitzat per l'alumnat de l'Institut Torre de Malla serà un mercat d'objectes de segona mà que els estudiants de 4t d'ESO que cursen la matèria d'Emprenedoria han recollit entre tota la comunitat educativa. Els alumnes seran els encarregats de posar-los a la venda a l'avinguda Catalunya a un preu que oscil·larà entre 0,5 i 5 euros.

El dissabte el centre d'idiomes Kids&Us representarà una obra de teatre de temàtica nadalenca en anglès destinada al públic infantil a les 11.30 h.

Així mateix, durant tot els dies previs a la Marató, la Biblioteca de Can Rajoler, seguirà amb la seva campanya de recollida de llibres de segona mà. El exemplars es venen a un preu simbòlic d'un euro que es destina a la Marató de TV3 d'enguany.

Per altra banda, la instal·lació d'una gàbia en forma de cor per part de Parets contra el Càncer prevista per aquest diumenge s'ha traslladat fins el 3 de febrer, quant l'entitat organitza la seva caminada solidària.

Edicions locals