El Ginebró rep el reconeixement de la Confederació de Cooperatives

L'ens li reconeix la seva trajectòria de mig segle i la contribució a fomentar els valors de cooperativisme en l'ensenyament

Societat

El Ginebró rep el reconeixement de la Confederació de Catalunya
El Ginebró rep el reconeixement de la Confederació de Catalunya

Llinars del Vallès

La Confederació de Cooperatives de Catalunya ha reconegut l'escola Ginebró de Llinars, en el marc de la segona edició dels Reconeixements CoopCat que s'ha celebrat avui a la Filmoteca de Catalunya.

L’escola Ginebró ha estat premiada pels seus 50 anys de trajectòria i la seva contribució per fomentar dels valors del cooperativisme en l’ensenyament i per la seva aportació en l’economia social i solidària de la comarca del Vallès Oriental.

En l’acte, que ha estat presidit pel Molt Honorable President de la Generalitat Quim Torra i l’Honorable Conseller de Treball, Afer Socials i Famílies, Chakir el Homrani, s’ha fet entrega dels reconeixements a aquelles cooperatives del país que han destacat durant aquest any 2018 per la seva contribució a la societat catalana i al cooperativisme.

Han recollit el premi en representació del Ginebró Miquel Clusellas, subdirector pedagògic, i Dolors Morcillo, membre del Consell Rector de l’escola.

Edicions locals