Guillem Campeny i Mercedes Arcos, guanyadors de la Neorural

El millor atleta local va ser Adrià Prat, qui es va quedar a les portes del podi en finalitzar en quarta posició

Esports

La Neorural d'enguany va ser una de les edicions més dures.
La Neorural d'enguany va ser una de les edicions més dures.

Santa Maria de Martorelles

Guillem Campeny va ser el vencedor incontestable de la setena edició de la Neorural. L'atleta va completar els 28,8 quilòmetres del recorregut per la Serralada Litoral amb un temps de 2 h 49 min 56 s. Gairebé 10 minuts més tard va arribar el segon classificat, Aleix Cunillera –2h 59 min 27s–, i després ho va fer Aleix Vilabella –3h 1 min 9 s–. El millor local va ser Adrià Prat, quart amb un temps de 3 h 3 min 14 s.

En categoria femenina, la guanyadora va ser Mercedes 'Messi' Arcos, qui va parar el cronòmetre en les 3 h 26 min 13 s, aconseguint així emportar-se la Neorural per tercera vegada. Ona Sociats va ser segona –3 h 40 min 33 s– i Marta Muixí, tercera –3 h 46 min 37 s–. La millor local va ser Belén Simarro, setena –4 h 16 min 1 s–.

La sortida i l'arribada de la prova van tenir lloc al Parc de la Torrentera de Santa Maria de Martorelles i els 28,8 quilòmetres pels terrenys salvatges i plens de corriols de la Serralada Litoral van tenir un desnivell de 1.714 metres. En total, hi van participar al voltant de 300 corredors.

Edicions locals