La Roca Village s'ampliarà amb un aparcament i noves zones comercials i de restauració

Un cop acabada la remodelació, el 2020, suposarà la creació de més de 170 nous llocs de treball

Economia

La Roca Village s'ampliarà amb un aparcament i noves zones comercials i de restauració
La Roca Village s'ampliarà amb un aparcament i noves zones comercials i de restauració

Value Retail, companyia propietària i operadora de la Roca Village, començarà el primer trimestre de 2019 el projecte de remodelació a la zona sud de la Roca Village, que suposarà una inversió directa de 50 milions d'euros i indirecta de 7 milions.

Les obres inclouran la construcció d'un aparcament subterrani de 28.000 metres quadrats amb 942 noves places, de manera que, un cop finalitzat el projecte, la Roca Village disposarà de gairebé mil places més de les actuals.

A més del nou pàrquing, la remodelació permetrà adequar una àrea comercial i de restauració a la zona sud que millorarà els serveis disponibles, incloent una renovada oficina de turisme, una àrea d'espera per a autocars, una zona de descans de xofers, un oficina de devolució de Tax-Free i punts de recàrrega de vehicles elèctrics.

L'àrea mantindrà l'estil arquitectònic actual i reproduirà una rambla d'una població mediterrània de principis del segle que desembocarà en una gran plaça convertida en escenari d'iniciatives relacionades amb la creativitat, el talent i l'art, un dels pilars fonamentals que diferenciaran i aportaran valor a l'experiència de compra al Village.

Aquesta és la segona gran inversió de Value Retail a la Roca Village els últims anys. El 2014 va destinar 30 milions d'euros en una tercera ampliació a la zona nord i en millores en les infraestructures d'accés.

Un cop conclòs en l'últim trimestre 2020, el projecte suposarà la creació de més de 170 llocs de treball al Village, que se sumaran als 1.800 llocs de treball actuals (el 60% residents al Vallès Oriental).

Turisme de compres

La Roca Village, referent en turisme de compres a Catalunya, va rebre l'any passat 4,4 milions de visitants, el 60% turistes internacionals, principalment de la Xina, Rússia, Corea i l'Orient Mitjà.

Actualment la Roca Village és primera destinació turística de Catalunya fora de la ciutat de Barcelona i la segona destinació més visitada de la província de Barcelona, ​​només precedida per la Sagrada Família.
 

Edicions locals