La primera edició del Duatló de Montornès es va celebrar amb el propòsit de convertir-se en tradició

La prova organitzada pel Club Triatló va comptar amb més de 200 participants

Esports

Més de 200 participants van participar en la primera edició.
Més de 200 participants van participar en la primera edició. | Susana Sánchez

Montmeló, Montornès del Vallès

El Duatló de Montornès, organitzat pel Club Triatló Montornès, va celebrar diumenge la seva primera edició amb la intenció de convertir-se en una tradició nadalenca i va tenir com a guanyadors a Albert Parreño en categoria masculina i a Sofia Aguayo en femenina. "Volem ser el primer de la temporada i l'últim de l'any", expliquen des del CT Montornès. 

En total, la prova, que forma part de la Copa Catalana de Duatló, va tenir més 200 participants, una xifra que va deixar molt satisfets als organitzadors. L'èxit de la primera edició del Duatló ha estat tan contundent que ja s'ha confirmat una segona edició de cara al 2019. "Com a entitat ens hem proposat aquest nou repte per potenciar el coneixement del club i seguir apropant la pràctica esportiva al municipi", va explicar a l'octubre Jaume González, president del club, quan es va anunciar la creació de la prova. 

El recorregut va constar d'un primer sector de 5 quilòmetres de cursa a peu que va donar el tret de sortida a les pistes d'atletisme de Montornès. Després, els duatletes van anar paral·lels al riu Mogent fins a Montmeló i van retornar al punt d'inici pel Gran Vial. Aleshores, va ser el moment d'agafar les bicicletes i pedalejar 20 quilòmetres, els quals van  transcòrrer entre Montornès i Montmeló. Els participants hi van fer tres voltes, el tram més exigent de les quals va ser la pujada fins a la zona exterior del Circuit. Finalment, van tornar a còrrer durant una sola volta de 2,5 quilòmetres pels voltants del Complex Esportiu Municipal de Montornès, on va haver-hi l'arribada. 

Edicions locals