Joiosa cloenda (30-21)

El KH-7 s'ha imposat al Balonmano Morvedre i acaba el 2018 en el grup capdavanter de la Lliga Guerreras Iberdrola

Esports

El KH-7 segueix invicte com a local.
El KH-7 segueix invicte com a local. | Sergi Escudero

GranollersSergi Escudero

La imbatibilitat com a local del KH-7 no s'ha vist alterada pel canvi de feu -l'enfrontament s'ha disputat al Pavelló Congost perquè s'està celebrant el PINGRA- que avui hi ha hagut en el partit que les ha enfrontat al Balonmano Morvedre, el qual ha arribat com a onzè classificat a la cita. L'equip granollerí s'ha mostrat molt sòlid a partir del minut 20 i ha acabat imposant-se per un contundent 30 a 21.

El Morvedre ha plantat cara durant el primer tram de partit i ha aconseguit arribar al minut 15 amb un desavantatge de només un gol, 6 a 5. Mentrestant, Robert Cuesta i el públic local, que ha omplert el Pavelló Congost, ha protestat diverses decisions dels àrbitres favorables a les visitants.

L'ambient caldejat ha esperonat el KH-7, el qual en els últims 10 minuts de la primera part, amb algunes jugades d'All Star com la combinació de camp a camp entre Nicole Wiggins i Ona Vegué, ha endossat un parcial de 6 a 0 -del 10 a 8 al 16 a 8- que li ha posat les coses molt de cara. Les visitants l'han trencat per arribar al descans amb el 16 a 9.

El segon temps ha començat amb un KH-7 igual de seriós que ha arribat al minut 35 amb un 20 a 11 favorable que ha convertit en un tràmit la resta de l'enfrontament. Aquesta circumstància ha servit per tornar a donar minuts a les júniors Martina Capdevila i Ona Vila, i a d'altres jugadores menys habituals com Judit Ballesteros.

I Judith Vizuete, qui avui ha fet 7 gols i ja en porta 81 en total, ha pogut descansar en el tram final de partit. 30 a 21 per tancar el 2018 en el grup capdavanter de la Lliga Guerreras Iberdrola amb 16 punts.

Declaracions post-partit

"Hem fet un molt bon començament de temporada, en el qual hem tret punts d'on no ens ho esperàvem. L'objectiu de la segona volta serà el mateix: aconseguir els màxims punts possibles davant els equips forts per intentar classificar-nos per Europa", ha explicat Vizuete al diari Som en finalitzar l'enfrontament. "El triomf de la setmana passada davant el líder va ser un subidón per nosaltres, però hem de ser conscients que són rivals molt forts i que no tots els partits acabaran tant feliçment com a Màlaga. Per sort, ara que estem justetes d'efectius, júniors com la Martina Capdevila i l'Ona Vila ens estan ajudant molt. El Balonmano Granollers es això i el planter compta sempre", ha afegit.

Edicions locals