L'Azahara és la primera criatura del 2019

La filla de la Lidia Astilleros i el Javier Lomeña va néixer a les 4.10 h de dimarts a l'Hospital de Granollers

Societat

L'Azahara amb els seus pares, Lidia i Javier
L'Azahara amb els seus pares, Lidia i Javier | Xavier Solanas

La família Lomeña Astilleros han tingut el que, segurament, serà el cap d'any més emotiu de la seva vida. La Lidia i el Javier no han fet cap sopar especial i, ni tant sols, s'han menjat el tradicional raïm. Però han tingut el seu millor inici d'any. "Estem contentíssims", diu la Lidia, mare de la primera nena nascuda el 2019 a l'Hospital de Granollers.

A les 4.10 h de la matinada de dimarts naixia la seva filla Azahara, en un part sense complicacions. La nena, que és la primera filla de la parella, ha pesat 3,30 quilos i fa 50 centímetres.

La Lidia Astilleros, de 31 anys, va trencar aigües a les 22 hores, just quan acabava d'arribar a l'Hospital de Granollers, amb el seu company, el Javier Lomeña, de 33 anys. Els pares de la que ha estat el primer nadó de 2019 nascut a l'Hospital de Granollers i a la comarca, són veïns de Cardedeu i fa 14 anys que són parella.

La nit del 31 van fer córrer la família, de Mataró la d'ella i de Cardedeu la d'ell, per ser presents en l'arribada de l'Azahara, un nom "que vam tenir clar de seguida, a tots dos ens va agradar", explica la Lidia.

La parella és força coneguda perquè tots dos treballen de cara al públic. Ell és lampista, mentre que ella treballa a la Sabateria Marlo's, del carrer Anselm Clavé de Granollers.

Edicions locals