FIA i FIM aproven el traçat del Circuit perquè sigui l'escenari dels Grans Premis de Formula 1 i Moto GP del 2019

Representants dels dos organismes van visitar el recinte vallesà la setmana passada

Esports

El 2019 el Circuit tornarà a tenir Grans Premis de Moto GP i Formula 1.
El 2019 el Circuit tornarà a tenir Grans Premis de Moto GP i Formula 1. | Circuit

El Circuit de Barcelona-Catalunya va rebre fa dues setmanes l'aprovació de la Federació Internacional d'Automobilisme (FIA) i de la Federació Internacional de Motociclisme (FIM) per dur a terme les obres i modificacions que tindran lloc durant el mes de gener. 

D'aquesta manera, el traçat barceloní rep l'homologació corresponent per acollir novament els Grans Premis de les dues disciplines. Charlie Whiting, director de seguretat, delegat de cursa i starter de la Formula 1, i Franco Uncini, delegat de seguretat dels Grans Premis de MotoGP, van ser els encarregats de desplaçar-se fins al Circuit per realitzar l'habitual inspecció de pista anual. Els representants d'ambdues federacions van donar el vistiplau a les modificacions i millores per a la següent temporada esportiva, que s'iniciarà amb el plat fort dels Formula One Test Days. Durant el gener no hi haurà activitat a la pista del Circuit. 

El campionat del món de Formula 1 tornarà al maig amb motiu de la celebració del Gran Premi d'Espanya, mentre que MotoGP ho farà al juny, quan es disputarà el Gran Premi Monster Energy de Catalunya. Les entrades ja estan a la venda en els dos casos. 

Edicions locals