El segon premi de la Loteria del Nen, venut a les Franqueses

El número 61.776 s'ha venut a la merceria de la carretera de Ribes

Societat

Part del segon premi de la loteria del Nen, a les Franqueses
Part del segon premi de la loteria del Nen, a les Franqueses

La Merceria Elionor, situada a la carretera de Ribes, 69, de Corró d’Avall, va repartir diumenge part del segon premi de la Loteria del Nen, corresponent al número 61.776. L'establiment és punt de venda de loteria des de fa 15 anys, i en aquest cas va vendre un dècim del número premiat –amb 75.000 euros–.

De fet, el premi va ser molt repartit, ja que el mateix número es va vendre a unes 60 administracions de tot l'Estat, vuit de les quals a Catalunya: Barcelona, Mataró, Esplugues de Llobregat, el Prat de Llobregat, Girona i el Vendrell i les Franqueses.

“Des de Loterías ens han d’acabar d’informar del total de butlletes venudes”, explicava dimarts el responsable de l’establiment, Jordi Guàrdia, qui també apuntava que “tant poden haver tocat a clients habituals com a gent que passa de tant en tant”. Dimecres, l'ens estatal de loteries confirmava que només s'havia premiat un dècim a les Franqueses.

Aquest és un dels premis més importants que ha repartit l’administració des que es va posar en marxa, ara fa 15 anys. L’any 2009 va segellar una Bonoloto guanyadora de 114.000 euros, i posteriorment també va registrar una Quiniela premiada amb 18.000 euros. També han repartit altres premis menors, de 3.000 o 4.000 euros.

D’altra banda, durant el sorteig de Nadal de la loteria estatal, les Franqueses també va repartir premis. En aquell cas va ser una petita part del quart premi del número 67.774, que es va repartir a l’administració que hi ha al bar Los Cazadores del carrer Girona.

Edicions locals