Dissabte es disputa una nova edició del Cros Escolar i el Cros Popular de les Franqueses

La competició és puntuable per a la lliga comarcal

Esports

Més de 400 corredors van disputar la prova el 2018  I  Foto: Patronat Municipal d'Esports
Més de 400 corredors van disputar la prova el 2018 I Foto: Patronat Municipal d'Esports

Dissabte, els franquesins de totes les edats tindran una oportunitat per començar a fer minvar les conseqüències dels accesos nadalencs amb el 24a edició del Cros de les Franqueses i la 27a del Cros Escolar.

Serà a partir de les 9.30 h al parc de la Verneda –carrer de la Penya cantonada amb el carrer de la Ribera del Congost a Corró d'Avall–, quan es donarà  el tret de sortida a la cursa dels adults per un circuit de 5.000 metres.

Mitja hora més tard, a les 10 h, els més petits podran emular als seus pares i familiars al Cros Escolar, en aquest cas en circuits de 1.000, 600 i 200 metres. En els dos casos, les inscripcions seran gratuïtes i es podran fer al mateix lloc de l'inici de les curses fins a 15 minuts abans del tret de sortida.

L'esdeveniment està organitzat pel Patronat Municipal d'Esports de les Franqueses, amb la col·laboració del Consell Comarcal Esportiu del Vallès Oriental.

Per a tots els públics

Tant el Cros Escolar com el Cros Popular seran puntuables per a la Lliga Comarcal de Cros en totes les categories fixades pel Consell Esportiu. Malgrat això, hi podrà participar tothom qui vulgui independentment del seu nivell atlètic. L'objectiu és arribar a casa amb les vambes plenes de pols.

 

Edicions locals