Un home ataca la seva parella a un domicili de Montornès

La víctima es troba ingressada a l'Hospital de la Vall d'Hebron en estat greu

Societat

Un home va atacar dilluns la seva parella, a dins del domicili en què vivien tots dos a Montornès. Segons confirmen els Mossos d'Esquadra, la Policia Local va rebre un avís sobre les 17 h i va detenir l'agressor, qui posteriorment va ingressar a presó.

La víctima, per la seva banda, que hauria estat atacada amb arma blanca, va haver de ser traslladada a l'Hospital Vall d'Hebron de Barcelona en ambulància, on "es recupera amb un pronòstic greu, però estable", segons asseguren algunes fonts.

Mobilització constant

Des de la Taula per la Igualtat de Montornès s'ha fet aquesta setmana un comunicat per mostrar "el rebuig contra l'agressió masclista". En el comunicat, la Taula per la Igualtat també anuncia que des d'aquest mes de gener es convocarà una concentració mensual per rebutjar les violències masclistes. Serà cada dia 25 de mes a les 18.30 h a la plaça de la República, amb l'objectiu de "continuar lluitant contra aquesta xacra". Des de la Taula també es recorda que "el nostre municipi no és una excepció" de la violència masclista. De fet, el passat agost una noia ja va denunciar un treballador de la discoteca montornesenca Bora Bora per abús sexual.

"Teníem el dubte de si sortir cada vegada que hi havia una mort o una agressió masclista", expliquen fonts de la Taula. I amb aquestes mobilitzacions regulars es pretén "visibilitzar tot tipus de violència" i recordar que "malauradament també passen a Montornès".

La Taula per la Igualtat la formen entitats municipals i ciutadans, i compta amb el suport del consistori. Els eixos principals de treball són la lluita contra la violència masclista, la coeducació, els drets i qualitat de vida de les dones, el mercat de treball, la conciliació i el lideratge i participació de les dones. 

Edicions locals