Concentració davant dels jutjats en suport als tres investigats per aixecar barreres al peatge de la Roca

Es tracta d'integrants del CDR del Baix Montseny que van ser identificats durant l'acció impulsada a diversos punts de les autopistes del país

Societat, Política

Alguns dels concentrats davants dels jutjats granollerins
Alguns dels concentrats davants dels jutjats granollerins | CUP Granollers

Desenes de persones s'han concentrat aquest matí davant dels Jutjats de Granollers en suport als tres membres del CDR del Baix Montseny que han de declarar a la sala número 3 com a investigats per aixecar barreres del peatge de l'AP-7 a la Roca l'1 d'abril passat.

Els concentrats han mostrat una pancarta amb el lema Alcem-nos en solidaritat amb aquestes persones que van participar en una acció de protesta durant l’operació tornada de Setmana Santa de l'any passat, juntament amb centenars de membres dels CDR del Vallès Oriental, que van desmuntar barreres i tapar lectors de matrícules per obrir el peatge.

Els manifestants denuncien la voluntat de criminalitzar el dret de manifestació i la "repressió ideològica i política" en què emmarquen aquestes citacions judicials.

Adrià Carrasco

D'altra banda, el jutjat d'instrucció número 24 de Barcelona ha remès als Jutjats de Granollers la causa contra Adrià Carrasco per desordres públics la primavera passada, també arran del tall del peatge de la Roca l'1 d'abril.

Edicions locals