El BMG i la selecció catalana, cara a cara contra l'Alzheimer

La Mútua de Granollers organitza l'esdeveniment, que se celebrarà diumenge al Palau d'Esports

Esports

Molts dels millors jugadors d'handbol catalans es reuniran diumenge al Palau d'Esports
Molts dels millors jugadors d'handbol catalans es reuniran diumenge al Palau d'Esports | FCH

Granollers

Un any més, i ja en són tres, La Mútua de Granollers organitza els partits solidaris, en el marc de la campanya Somriures que curen, entre el BM Granollers masculí i femení i les respectives seleccions catalanes. 

L'objectiu és omplir el Palau d'Esports per recaptar el màxim de fons possibles per col·laborar amb la Fundació Pasqual Maragall, dedicada a la investigació per la cura de l'alzheimer. La tarda d'handbol serà aquest diumenge, 20 de gener (16.15 h), amb el partit del Fraikin davant el combinat català absolut masculí.

Els d'Antonio Rama, que tindran les baixes d'Adrià Figueras i César de Almeida perquè estan disputant el Mundial, comptaran amb la participació de jugadors habituals, com Antonio García Robledo, Mamadou Gassama, Álvaro Ferrer i Ian Tarrafeta. Serà una bona manera d'agafar ritme de partit durant l'aturada de l'Asobal, precisament per la disputa del Mundial de Dinamarca i Alemanya. El torn del KH-7, que s'enfrontarà al combinat femení absolut, serà a les 18.15 h.

Entrades a 5 euros

El preu de l'entrada serà de 5 euros, que aniran íntegrament destinats a la Fundació Pasqual Maragall i la lluita contra l'Alzheimer. L'any passat es van recaptar 7.000 euros per la investigació del càncer infantil. Tant de bo s'incrementi la xifra. 

Edicions locals