El KH-7 torna a Galícia per disputar la Copa de la Reina

Jugarà demà dissabte (18 h) el partit d'anada de la segona ronda a la pista del BM Porriño

Esports

Les granollerines segueixen quartes a la Lliga Iberdrola
Les granollerines segueixen quartes a la Lliga Iberdrola | Xavier Solanas

GranollersSergi Escudero

Un tram de gairebé 10 minuts sense anotar cap gol en la primera part va penalitzar dissabte el KH-7 a la pista del Mecalia Atlético Guardés, el segon classificat de la Lliga Guerreras Iberdrola. Les gallegues es van acabar imposant per un ajustat 31 a 29, però les granollerines continuen en la quarta posició.

"Malgrat aquells 10 minuts, vam aconseguir arribar empatats a falta de poc temps pel final del partit. Les cares de decepció de les jugadores en perdre demostra la fam que té aquest equip", explica Robert Cuesta, l'entrenador, al diari Som. "La del Mecalia és una de les pistes més complicades de la lliga. Hi ha un ambient preciós i el seu públic anima des de l'escalfament".

Comença la Copa de la Reina

Ara toca canviar de xip perquè demà dissabte (18 h) el KH-7 jugarà l'anada de la segona fase de la Copa de la Reina a la pista del BM Porriño, equip que va vèncer les granollerines a la lliga per 31 a 29. "Hem de ser conscients que és un partit de 120 minuts. Però la Copa és molt traïdora i no et deixa relaxar ni un sol moment", avisa Cuesta. "Hem de recordar que la temporada passada ja ens van eliminar després de remuntar-nos el gran avantatge que havíem aconseguit en el partit d'anada al Palau d'Esports", afegeix. 

Edicions locals