La Concòrdia salva un punt a la pista del tercer (4-4)

Domi ha fet l'empat a falta de només 1 minut i 9 segons pel final del partit davant l'Eixample

Esports

Punt important davant un rival directe
Punt important davant un rival directe | FCF

La Llagosta

La Concòrdia ha salvat un punt a la pista del tercer classificat, l'Eixample, gràcies a un gol de Domi -el tercer avui del seu compte particular- a falta d'un minut i nou segons pel final del partit. I la mateixa Domi encara ha tingut temps de disposar d'un doble penal a només cinc segons per la conclusió, però el seu xut ha sortit lleugerament desviat. Així, l'enfrontament entre rivals directes ha finalitzat amb empat a 4.

Gràcies a un cop de mà de les barcelonines -que van guanyar la setmana passada per 1 a 3 al Xaloc d'Alacant-, La Concòrdia ha arribat al partit com a líder de la Segona Divisió d'Honor. I, en el primer temps, ha demostrat la seva superioritat en finalitzar-lo amb 1 a 3 en el marcador. El tercer gol llagostenc ha estat mitjançant un magnífic llançament de falta de Domi des de més enllà de la meitat de la pista que ha sorprès la portera local, lleugerament avançada.

Però, en la segona part, ha canviat radicalment la situació i l'Eixample ha estat capaç de remuntar fins al 4 a 3. Dos dels gols barcelonins se'ls ha ficat La Concòrdia en pròpia porteria. A partir d'aquí, l'equip dirigit per Daniel Mosteiro ha hagut d'arriscar i ha atacat amb porter-jugador. Sota aquesta circumstància, Domi ha aconseguit empatar a les acaballes.

Així, La Concòrdia segueix líder en solitari amb 35 punts a l'espera del partit del Xaloc d'Alacant a la pista de l'Intersala Promises.

Edicions locals