El Gramanet-Les Franqueses se suspèn de manera incomprensible

Segons els equips, els àrbitres han justificat que l'estat del terreny de joc podia perjudicar-los en les proves físiques que han de passar aquesta setmana

Esports

Foto de família entre els dos equips
Foto de família entre els dos equips | @UDAGramanet

En el futbol amateur se solen donar situacions esperpèntiques dignes d'una pel·lícula de Berlanga. I avui al camp de futbol CEM Besòs-Trajana, el feu de l'Atlètic Gramanet, n'ha tingut lloc una de ben bona.

El partit entre els de Santa Coloma, segons amb 33 punts, i el CF Les Franqueses, novè amb 26, s'ha suspès perquè, segons els equips, els àrbitres han explicat que l'estat del terreny de joc podia perjudicar-los en les proves físiques que han de passar aquesta setmana.

Però tant la Gramanet com Les Franqueses han considerat que, malgrat la pluja, la gespa artificial estava en unes condicions més que acceptables per disputar el partit. 

Un cop els àrbitres -Gonzalo Aguilera com a principal, i Adrià González i Adrià López com assistents- han pres la decisió final, els dos conjunts s'han fet una foto de familia per fer visible la seva perplexitat pel succeït.

Edicions locals