Obertes les inscripcions de la 26a edició de la Mitja de Montornès

La prova es disputarà el 24 de març i passarà per Montornès, Montmeló, Vilanovà del Vallès i la Roca del Vallès

Esports

La Mitja de Montornès arriba a la seva 26a edició
La Mitja de Montornès arriba a la seva 26a edició

Montmeló, Montornès del Vallès

Ja estan obertes les inscripcions de la 26a Mitja Montornès-Montmeló-Vilanova-La Roca, com també les de la cursa de sis quilòmetres de Montornès del Vallès. Les dues es disputaran el diumenge 24 de març. L'organització permetrà la participació d'un màxim de 4.000 atletes -2.500 a la Mitaà, 1.000 als 6 km i uns altres 500 a la Mini Solidària, que se celebrarà el dia abans-.

El preu de la inscripció a la Mitjà és de 18 euros i, per cada inscrit a la Mitja, a la cursa de 6 km i a la Mini Solidària, el patrocinador Henkel donarà 0,5 euros a la Creu Roja per tal que els destini a programes d'inserció laboral a la comarca. D'altra banda, l'organització de la Mitja utilitzarà la resta de beneficis en el manteniment de l'escola d'atletisme del Club Atlètic Montornès, que té uns 250 atletes.

Com ja és habitual, el recorregut de la Mitja passarà per Montornès del Vallès, Montmeló, Vilanova del Vallès i la Roca del Vallès, amb sortida i arribada a Montornès. La cursa serà puntuable per la Challenge de Mitges Maratons de la Diputació de Barcelona i forma part del calendari de curses de fons de la Federació Catalana d'Atletisme.

Edicions locals