Granollers recapta 6.000 euros per la lluita contra l'Alzheimer amb els partits d'handbol solidaris

Els primers equips del BMG es van enfrontar a la selecció catalana ahir diumenge al Palau d'Esports en un esdeveniment organitzat per La Mútua

Esports

Foto de família dels quatre equips participants
Foto de família dels quatre equips participants | BMG

Granollers

Granollers va tornar mostrar la seva solidaritat ahir diumenge de la mà de l'esport més emblemàtic de la ciutat, l'handbol, amb els partits solidaris entre les seleccions catalanes d'handbol i els equips masculí i femení del BM Granollers.

Un cop més la campanya Somriures que Curen, impulsada per La Mútua, ha comptat amb la col·laboració del club granollerí i de la Federació Catalana d'handbol, que de nou han unit esforços per organitzar un esdeveniment de primer nivell que enguanya estava dedicat a recaptar fons per a la investigació de l'Alzheimer en benefici de la Fundació Pasqual Maragall. Ahir diumenge, el Palau d'Esports va acollir més de 1.000 espectadors que van aportar 6.000 euros a la campanya.

Pel que fa als partits en sí, el Fraikin va vèncer per 30 a 25 a la selecció catalana masculina i el KH-7 va fer el mateix per 28 a 22 davant la femenina. 

Edicions locals