La Fira Medieval tornarà a ser l’eix central de la Festa Major d’Hivern

Durant tot el cap de setmana, la plaça de la Vila i el parc de La Linera acolliràn tot un seguit d’activitats

Cultura, Societat

La Fira Medieval tornarà a ser l’eix central de la Festa Major d’Hivern
La Fira Medieval tornarà a ser l’eix central de la Festa Major d’Hivern

Parets del Vallès

La fira Parets Medieval tornarà a ser l’eix central de les activitats d’aquest cap de setmana de Festa Major d’Hivern. Com d’altres anys, no faltarà l’esperada exhibició de falconeria, el campament dels soldats, els espectacles itinerants dels bufons malabaristes o el carro dels medicastres. Tot plegat a la plaça de la Vila i al parc La Linera.

Els actes de dissabte serán l’exhibició de falconeria (11.00 h), el bufons malabaristes itinerants (11.30 h), el carro dels medicastres (12 h), la funció de circ medieval (13.00 h) i, ja a la tarda al parc de La Linera, batalles campals i combats d’època a partir de les 17.00 h. amb Etili el soldat, el ‘Rataurant’ de Mariana Larguiñana, el botxí de Parets i La Mort i la seva daga de foc. Tot a càrrec d’Artistis Events.

Mentre que el diumenge s’obrirà a les 11:45 h amb una ballada de sardanes a càrrec de la cobla La Principal del Llobregat. Després, a les 13.20 h, hi haurà la ballada de gegants, grallers i bestiari de Parets, tot a la plaça de la Vila.

Ja a la tarda, a les 18, hi ha dues opcions: o anar al teatre de Can Rajoler a veure l’espectacle familiar ‘Dia de Festa Major, de la compañía El Replà; o bé asistir al ball de Festa Major a càrrec del duet Ambient que es farà al Poliesportiu Municipal Joauim Rodríguez.

A més, ja el dilluns 28 serà un dia més solidari amb l’acapte de sang que organitza el Banc de Sang i Teixits i Associació de Donants de Sang del Vallès Oriental, al Poliesportiu Municipal Joaquim Rodríguez, de 10.30 a 14 h i de 16 a 20 h. EI el mateix dilluns, s’instal·larà el parc infantil al pavelló d’esports amb inflables, tallers i jocs per als infants. L’horari serà d’11 a 13.30 h i de 16 a 19.30 h. A més, durant tot el dia hi haurà la tradicional parada solidària de joguines de Parets contra el Càncer i a les 18 h, el berenar per a tota la mainada ofert per Danone.

Edicions locals