Sense Sal enceta gira al concert solidari d'EntreMares

Aquesta és la 8a edició d'una iniciativa que, fins ara, ha recaptat 41.785 euros per a la investigació contra el càncer infantil

Cultura, Societat

Membres d'EntreMares i del grup Sense Sal, amb l'alcalde Mayoral, a la presentació del concert solidari
Membres d'EntreMares i del grup Sense Sal, amb l'alcalde Mayoral, a la presentació del concert solidari | M.E.

El grup de pop folk Sense Sal serà l'encarregat d'omplir la Nau B1, el 9 de febrer (17.30 h), amb motiu del vuitè concert solidari que EntreMares organitza per contribuir a la investigació del càncer infantil al laboratori de l'Hospital de Sant Joan de Déu de Barcelona.

L'Ana Moya i el Salva Cañadell, dos dels membres de la banda –que té vuit integrants–, van ser dijous a Granollers per explicar com encaren el concert organitzat per EntreMares, que serà el primer de la gira 2019 del grup, que prepara dos nous temes. "Tenim un repertori per a tots els públics i fem molta festa. Ens fa molta il·lusió participar en aquesta gran causa", explicava l'Ana. El Salva afegia que, després del concert, "ens agradarà parlar amb el públic". "Tenim un estil de música en català molt proper i familiar", descrivia.

Sense Sal, actiu des de fa 8 anys, ha fet més de 200 concerts arreu del país tot presentant els seus 4 discs. Amb el pop folk festiu com a bandera, aquest any el grup ha incorporat en els directes elements de música electrònica que fan dels seus concerts un espectacle alegre, ballable i festiu.

L'any passat, Sense Sal ja havia de participar al concert d'EntreMares, però es va haver d'anul·lar per un problema de salut. Amb tot, "el grup va trobar un substitut molt ràpid", recordava l'Olga d'EntreMares, qui agraïa el gest que va fer possible que el concert solidari es pogués celebrar.

En les set edicions d'aquesta activitat, EntreMares ha aconseguit recaptar 41.785 euros per a la lluita contra el càncer. Dissabte, 9 de febrer a la sala Nau B1 de Roca Umbert, hi volen sumar més aportacions per mitjà de les entrades, que es venen per 12 euros (8, per als menors de 26 anys) a www.escenagran.cat.

L'alcalde, Josep Mayoral, lloava les aportacions que EntreMares ha fet per la ciutat, amb les reflexions sobre la criança dels fills i filles, però també amb la contribució a fer incrementar la programació cultural adreçada als infants. En aquest sentit, la membre d'EntreMares i també regidora, Mònica Oliveres, recordava com, des dels inicis, "un dels neguits de l'entitat era incrementar les activitats per als infants", a banda de "pensar al voltant de les famílies". "Quan les vides són tan curtes és molt dur", concloïa la Mònica, qui destacava la tasca de suport d'EntreMares i l'aportació a la lluita contra el càncer infantil.

Edicions locals