El CNG i Dinàmics signen un acord de col·laboració per formar socorristes i professionals de l’esport

Dinàmics és un projecte de les escoles Sant Gervasi, de Mollet, i Ginebró, de Llinars

Societat, Esports

El CNG i Dinàmics signen un acord de col·laboració per formar socorristes i professionals de l’esport
El CNG i Dinàmics signen un acord de col·laboració per formar socorristes i professionals de l’esport

Granollers, Llinars del Vallès, Mollet del Vallès

El Club Natació Granollers i la cooperativa d’ensenyament Dinàmics –projecte de les escoles Sant Gervasi de Mollet i Ginebró de Llinars– han signat un conveni per col·laborar en projectes educatius i esportius. En una primera fase, aquesta col·laboració se centrarà en la formació de socorristes i professionals de l’esport en instal·lacions aquàtiques.

“Un dels objectius del CNG és ser una entitat formativa, i pensem que, creant sinergies com aquesta amb Dinàmics, ho podrem assolir. Per nosaltres és fonamental poder oferir formació de qualitat als nostres treballadors i esportistes, així com a la resta de persones vinculades amb la nostra entitat, i aquest fet ens ho garanteix la sinergia creada arrel d’aquest acord amb Dinàmics", va explicar Eduard Escandell, el president del CNG.

Gràcies a aquesta col·laboració, el club podrà donar resposta a diverses necessitats formatives de personal de l’entitat: podrà complementar la formació de monitors i especialistes del club en l’entorn aquàtic (socorrisme, natació, hidrocinèsia) i també podrà oferir un itinerari formatiu als esportistes d’elit del club en el seu propi àmbit.

Gorka Insausti, de l'escola Ginebró, comenta que “gràcies a l’aliança amb el CNG tenim l’oportunitat de créixer fomentant la formació i inserció laboral de col·lectius de joves i esportistes. I d’aquest manera també donem resposta a entitats i empreses de la comarca que necessiten professionals acreditats com socorristes i monitors, entre d’altres".

Què és Dinàmics?

Dinàmics és un projecte que va sorgir de les escoles cooperatives Sant Gervasi (Mollet del Vallès) i Ginebró (Llinars del Vallès), i arrel de la necessitat que es va detectar a la comarca de professionals formats i acreditats per cobrir llocs de treball en l’àmbit de l’esport, la salut i el lleure. Actualment ja realitza cursos i certificats de professionalitat oberts a tothom en diverses localitats del Vallès, així com formacions privades per empreses.

Edicions locals