Els socis ratifiquen Juan Castillo com a nou president de l'EC Granollers

També van aprovar la resta de càrrecs de la junta directiva en l'assemblea extraordinària celebrada ahir dijous

Esports

Juan Castillo, ratificat com a nou president de l'EC Granollers
Juan Castillo, ratificat com a nou president de l'EC Granollers | ECG

Granollers

En l’assemblea extraordinària de socis celebrada ahir dijous, els socis van ratificar Juan Castillo com a nou president de l’Esport Club Granollers. Aquests també van aprovar els nous càrrecs de la junta directiva. 

En anunciar la dimissió l’anterior president, Xavier Abolafio, Juan Castillo -aleshores vicepresident de l'àrea social després d'arribar al club aquest estiu- va ocupar el càrrec de forma provisional a l’espera de ser ratificat en l'assemblea de socis. Aquesta ratificació es va fer efectiva ahir dijous i va anar acompanyada de l'aprovació de la resta de càrrecs proposats per la nova junta directiva. Castillo va nèixer a Màlaga el 1951, es va formar a les categories de futbol base de l'EC Granollers i, fins i tot, va jugar al primer equip. En l'actualitat manté relació amb l'equip de veterans del FC Barcelona, col·laborador de l'ECG, perquè també va ser jugador blaugrana.

Àngel Aguirre serà el vicepresident; Esteve Vilarrassa, el segon vicepresident; Àngel Abolafio, el secretari, i Jordi Córdoba el tresorer. També hi ha hagut novetats en la composició de la llista de vocals. A banda de l'ex president Xavier Abolafio i als nomenaments ja coneguts d'Anna Alfonso, Pablo García i Xavi Robado, els socis van aprovar les entrades de Carlos Lopa, Àlex Omedas i Esteve Bravo. 

A l'assemblea també es va actualitzar el cens de socis de l’entitat i es va modificar el punt 3 de l’article 22 dels estatatus del club. Aquest, fins ahir, deia que "l’exercici econòmic coincideix amb l’any natural tancat el 31 de desembre". Des d'avui dirà que "l’exercici econòmic s’iniciarà el dia 1 de juliol de cada any i finalitzarà el 30 de juny de l’any següent". Segons el club, aquest canvi respon al fet de poder tancar l’any fiscal amb la finalització de la temporada. Ambdós punts van ser aprovats per majoria per part dels socis.

Edicions locals