El KH-7 tanca la primera volta en una extraordinària quarta posició (30-20)

Les granollerines s'han imposat amb comoditat al cuer de la Lliga Guerreras Iberdrola, el BM Castelló

Esports

Victòria per tancar una gran primera volta
Victòria per tancar una gran primera volta | Xavier Solanas

Granollers

El KH-7 ha complert els pronòstics i ha guanyat per 30 a 20 al BM Castelló, l'últim de la Lliga Guerreras Iberdrola, al Palau d'Esports. Així, l'equip entrenat per Robert Cuesta tanca la primera volta en quarta posició -amb 18 punts- i havent vençut tots els partits disputats a casa. A més, Judith Vizuete és la màxima golejadora de la competició amb 93 gols.

Tot i això, no li ha estat fàcil aconseguir marxar en el marcador al KH-7 durant el primer tram de partit. En el minut 15, el resultat encara era un ajustat 5 a 4. Però tot ha canviat a partir dels següents 10 minuts, quan les locals han fet un parcial de 7 a 2 per posar-se 12 a 6. La victòria començava a encaminar-se i l'avantatge s'ha ampliat una mica més en arribar al descans: 15 a 7.

Les castellonenques no han tingut capacitat de reacció en el segon temps, totalment dominat pel KH-7. En el 40, el 21 a 9 que hi havia sentenciava el partit. Els 20 minuts restants han servit per donar descans a les peces granollerines habituals i, així, començar a pensar en el difícil enfrontament que espera dimecres, una altra vegada al Palau d'Esports. L'equip de Robert Cuesta rebrà el líder de la Guerreras Iberdrola, el Rocasa Gran Canària. En el partit de la primera volta, el KH-7 va perdre per 33 a 29.

Edicions locals