El Recanvis Gaudí pateix més del previst davant el cuer (79-68)

L'equip de Josep Maria Marsà no va aconseguir anar-se en el marcador en cap moment del partit

Esports

Nou triomf molletà
Nou triomf molletà | CB Mollet

Mollet del Vallès

No va ser gens fàcil la victòria que el Recanvis Gaudí va aconseguir ahir davant el cuer, el Vive-El Masnou. Però els de Josep Maria Marsà es van endur el triomf per 79 a 68 i, així, segueixen en el segon lloc de la taula, amb 12 victòries i nomes 3 derrotes. 

El quart que el Recanvis Gaudí va aconseguir guanyar per més diferència de punts va ser el primer, el qual va finalitzar amb un parcial de 24 a 18. Aquest avantatge el van saber gestionar molt bé els locals i, fins i tot, el van poder ampliar una mica en arribar al descans: 45 a 35.

Però no van poder superar la barrera dels 10 punts per tal de sentenciar el partit abans d'arribar a l'últim quart. Així, el Vive-El Masnou va arribar-hi viu amb el 62 a 53. Aquest fet no va suposar cap problema per als de Josep Maria Marsà i van acabar segellant el triomf sense massa complicacions. 

El màxim anotador del partit va ser el visitant Keith Gerron Wilson, amb 19 punts. Per part molletana, els màxims encistelladors van ser Santiago Serrataco i Lluís Jacas, amb 14.

Edicions locals