Llevant Teatre viatjarà pels musicals de Dagoll Dagom

Carlos Gramaje i Queralt Albinyana interpreten 'Al sud del paral·lel'

Cultura

Llevant Teatre viatjarà pels musicals de Dagoll Dagom
Llevant Teatre viatjarà pels musicals de Dagoll Dagom

Llevant Teatre inicia la segona part de la temporada amb Al sud del paral·lel, una comèdia que recull els musicals més emblemàtics de Dagoll Dagom, amb un dels seus protagonistes, Carlos Gramaje, acompanyat de l'actriu cardedeuenca i professora d'Arsènic Queralt Albinyana.

Es tracta d'una proposta escrita per Xavi Morató i basada en la trajectòria de Carlos Gramaje, un dels actors més representatius de la història del teatre musical, qui ha interpretat més vegades (1.200 representacions) el personatge de Said del musical Mar i Cel. Es tracta d’un espectacle carregat de simbolismes i màgia, amb personatges i cançons d’uns musicals que a dia d’avui formen part de la memòria teatral col·lectiva: Mar i cel, Flor de nit, Boscos endins, Poe, Aloma, Els Pirates...

Queralt Albinyana, també amb una llarga trajectòria en el món del teatre i la televisió, interpreta la fan esbojarrada que posa la màquina en funcionament. En Carlos li va prometre fa 25 anys que treballarien junts i... tot està a punt –o no– per a un concert al Palau Sant Jordi. Les coses es compliquen quan la noia es troba amb un Carlos molt més complex del que s’imaginava. Al llarg de la comèdia es van produint situacions delirants, barrejades amb converses amb diverses personalitats –Mònica Terribas, Joan Lluís Bozzo, Anna Rosa Cisquella, Miquel Periel i Carme Cuesta–.

D’aquest espectacle només es farà una única funció el diumenge (19 h). Les entrades
es poden comprar a www.escenagran.cat, a les taquilles del Teatre Auditori
de dimecres a divendres de 17 a 19.30 h i a les taquilles de Llevant Teatre una hora abans de l’espectacle.

Edicions locals