Els Gorchs tornarà a acollir el millor tennis femení

El 8è Torneig Internacional Les Franqueses del Vallès ITF-WTA se celebrarà del 29 d'abril al 5 de maig

Esports

Les autoritats municipals i les jugadors en la presentació del torneig
Les autoritats municipals i les jugadors en la presentació del torneig | Ajuntament de les Franqueses

El Club Tennis els Gorchs serà la seu del 8è Torneig Internacional Femení Les Franqueses del Vallès ITF-WTA, des del 29 d’abril fins al 5 de maig.

Una cinquantena de jugadores situades entre els llocs 100 i 300 del rànquing mundial participaran en una competició que incrementarà els premis dels 25.000 als 60.000 dòlars gràcies a l'aportació de l'Ajuntament de les Franqueses i també repartirà més punts ITF i WTA que en les edicions anteriors.

Malgrat que la competició la torna a organitzar el Club Tennis els Gorchs, enguany adopta el nom del municipi amb l'objectiu de situar-lo en el mapa del tennis femení internacional. El torneig està considerat el de major rellevància a nivell femení que se celebra a Catalunya i un dels més importants a nivell estatal.

A més, és una oportunitat per donar valor al tennis practicat per dones. "Manquen competicions que permetin a les jugadors sumar punts pel rànquing internacional", va dir Jaume Marquès,  el president del Club de Tennis els Gorchs i impulsor de la competició, en la presentació del torneig ahir a l'Ajuntament de les Franqueses.

En aquesta línia també es van expressar les dues jugadores del club presents en l'acte, l'Alejandra Ferrer i la Cristina Mayorova, les quals veuen en aquesta competició una oportunitat per fer visibles l’esforç i les hores que dediquen a aquest esport.

Edicions locals