Miquel Fernández presenta el segon disc del projecte Acústiquem

El 8 de febrer, 'En tots els sentits' sonarà al Teatre Auditori de Granollers

Cultura

Miquel Fernández, d'Acústiquem, al Teatre Auditori
Miquel Fernández, d'Acústiquem, al Teatre Auditori

Miquel Fernández, nascut a Canovelles i creador del projecte Acústiquem, serà el 8 de febrer al Teatre Auditori de Granollers per iniciar la gira del segon disc d'aquesta proposta musical, El tots els sentits.

Dimarts, al mateix TAG, Fernández assegurava que “és un orgull poder començar la gira aquí, a un teatre que ja me’l sento com si fos casa meva”.

El nou disc,vamb 10 noves cançons, és “una cosa completament nova”, ha assegurat el cantant d’InCrescendo, qui afegia que “el llenguatge és, en aquest segon treball, molt més narratiu, quotidià i directe”. Miquel Fernández entra, doncs, en una etapa més madura en la qual ha perdut “les pors a explicar noves realitats i a inventar-se nous personatges”.

“És una temàtica més divertida, més original, amb històries i personatges nous i conceptes que mai he tractat. Tot, amb la voluntat de treure el màxim partit als músics que m’acompanyen i anar una mica més enllà de la paraula, dels temes més recurrents”, explica Fernández.

El disc té, doncs, històries de tots colors: temes d’amor, cançons sobre l’atzar, la por a comprometre’s, el maltractament en la parella, la relació entre dues dones, la història d’un músics desconegut irlandès, el fet de voler tornar enrere i reviure el passat... Noves cançons que, a més, compten amb la col·laboració de Glòria Maurel a la bateria, Dimas Corbera al baix, Laia Martínez Gelabert al violoncel i veus i Elena Oliver, com a col·laboració especial.

Trajectòria

Miquel Fernández, nascut el 1990 i músic des de fa prop de 15 anys, és graduat en Musicologia i professor de guitarra i cant. Són moltes les bandes, músics i influències que conformen el seu estil, indefinible però únic. Set anys enrere va decidir compartir amb el públic les seves creacions, i ja suma més de setanta actuacions sota el pseudònim Acústiquem. Aposta per posades en escena senzilles i properes. Alhora, experimenta amb múltiples gèneres, formats i instruments.

Edicions locals