Claudia Stecatto: 'Luis Fonsi ens va saber convèncer molt bé i ens vam decantar per ell sobre l'escenari'

La seva experiència en grups a capella i la suculenta proposta d'assajar a Miami van ajudar a decidir-se pel porto-riqueny

Cultura

Claudia Stecatto: 'Luis Fonsi ens va saber convèncer molt bé i ens vam decantar per ell sobre l'escenari'
Claudia Stecatto: 'Luis Fonsi ens va saber convèncer molt bé i ens vam decantar per ell sobre l'escenari' | La Voz

La cantant santfostenca Claudia Stecatto, juntament amb les seves companyes Eva del Canto i Paula Domínguez, van ser les primeres a actuar dilluns sobre l'escenari de La Voz, d'Antenta 3. I ho van fer amb un resultat espectacular, i és que Antonio Orozco i Paulina Rubio no s'ho van pensar gaire per girar-se, i Luis Fonsi ho va fer tot seguit. Gavana Trio, però, es van decidir per anar amb l'equip d'aquest darrer. "Vam prendre la decisió d'anar amb Luis Fonsi sobre l'escenari", afirma Stecatto.

"Fonsi ens va saber convèncer molt bé i ens vam decantar per ell sobre l'escenari", afegeix la santfostenca. De fet, el porto-riqueny va assegurar que s'identifica "al 100% amb elles, perquè vaig cantar cinc anys en un grup a capella", fet que "encaixa amb el que ens agrada", diu Stecatto. El seu nou coach, per assegurar l'elecció, també els va fer una suculenta proposta: "si veniu amb mi, podem visitar a Antonio (Orozco) a Barcelona, a Paulina (Rubio) a Madrid i assagem a la meva casa de la platja a Miami".

Abans de la posada en escena, les tres noies havien pensat que potser els agradaria anar amb l'equip d'Antonio Orozco, "perquè sembla una persona molt propera i perquè també és de Barcelona".

Sobre l'actuació, Stecatto assegura que "va ser molt emocionant", encara més tenint en compte que "va ser la primera vegada que cantàvem juntes sobre un escenari, i a sobre en un plató com aquest, que imposa". Durant la cançó assegura que es noten les seves cares expressant clarament un sentiment que podríem traduir com "què guai que s'han girat, quin subidon d'adrenalina".

Gavana, que va néixer amb la gravació d'uns vídeos musicals divertits, tots a capella, i amb la caracterització de les tres cantants, va fer dilluns el salt a la televisió. Sense disfresses, "perquè a La Voz la protagonista és la veu", però sense variar del objectiu primer del grup, que és precisament el mateix: "La nostra essència és la veu. I tot i que tenim veus diferents, amb timbres diferents, totes juntes sonem com una sola" clou Stecatto.

Claudia Stecatto torna a la televisió

La santfostenca Claudia Stecatto Helbig, d'origen italià i alemany, va néixer el 1989. Des de petita va sentir la passió per la música i es va començar a formar als 11 anys a l'escola de música molletana Pilar Torrico.

La de dilluns no va ser la seva primera experiència a la televisió, perquè el 2003 va participar en el programa Eurojunior, en el qual va concursar amb el grup Los Teens i va guanyar un disc de platí amb el disc Eurojunior Festival. També va fer una gira per tot Espanya amb l'àlbum Jóvenes Locos.

Més enllà de la tele, Stecatto va continuar la seva formació a, entre d'altres, Eòlia i el Taller de Músics, on va cursar el Grau Superior de Jazz i Música Moderna (ESEM).

Des dels 17 anys ha treballat professionalment com a vocalista en diferents orquestres i també ha estat professora de Música Moderna a l'Escola Municipal de Música de Sant Andreu de la Barca i a l'Escola de Música Creu Alta (Sabadell).

Edicions locals