Pops presenten 'La Mar Salada' al Tarambana de Cardedeu

El grup granolleri va publicar el seu primer disc el novembre de 2018

Cultura

Cardedeu

El grup Pops –format pels granollerins Frank Martínez i Moi Vázquez, i el cardedeuenc Xavier Fernández– presentarà el seu primer disc, La Mar Salada (Picap, 2018), per primer cop al Vallès Oriental. Serà dissabte (19 h) al Tarambana de Cardedeu (al carrer Bellsolar).

En el seu directe compten amb els músics Coqui Castells (Cardedeu) a la bateria i Joan Vallcorba (Arenys de Munt) als teclats. Abans d'editar el disc al novembre, a l'estiu ja havien tret el primer single i clip de la cançó Tu i jo som un.

Actualment estan immersos en l'enregistrament del tema Que tinguem sort de Lluís Llach, del qual interpreten una versió rock en directe i volen treure el tema com a single de cara a l'estiu, també amb un altre videoclip.

Pops és un grup d'influències pop i brit-pop, tot i que també beu del rock dels 70, dels 80 i dels 90. Abans de crear el grup, Frank Martínez, la veu i la guitarra de Pops, i Xavi Fernàndez, que n'és el baix i les veus, van formar part del conjunt Treepoli, que va gravar tres discs. Per la seva banda, el guitarrista solista i veus de Pops, Moi Vázquez, ha format part de diversos grups com ara Blue Moon Boys.

Edicions locals