El nou director artístic del Teatre Romea és el molletà Josep Maria Pou

Des del 2008 havia ocupat aquest càrrec al Teatre Goya

Cultura

Mollet del Vallès

El molletà Josep Maria Pou és el nou director artístic del Teatre Romea. Així ho ha anunciat aquest dilluns el Grup Focus.

L'actor i director teatral molletà és un referent del panorama teatral nacional i va iniciar la seva estreta col·laboració amb l’empresa Focus l’any 2003, amb motiu de l’estrena de l’espectacle Celobert, de David Hare, precisament, al Teatre Romea.

Aquesta relació es va consolidar després d’estrenes tan importants com El rei Lear de William Shakespeare (2004); La cabra o Qui és Sylvia?, d'Edward Albee (2005-2006), Su seguro servidor, Orson Welles, de Richard France (2008) i Sócrates, juicio y muerte de un ciudadano de Mario Gas i Alberto Iglesias (2015-2017), representades en aquest mateix teatre.

Avui, 16 anys després i reconeguda la seva gran tasca al capdavant de la direcció artística del Teatre Goya des de l'any 2008 –que es va iniciar amb l'estrena d'Els nois d'història d'Alan Bennett–, etapa en què ha consolidat la línia artística de l'espai i ha programat espectacles de gran èxit de crítica i públic, Pou assumeix la direcció artística del Teatre Romea.

Edicions locals