La Policia Local i els Mossos detenen el presumpte piròman dels contenidors de Sant Celoni

Ha estat amb un dispositiu conjunt aquest dimarts de matinada

Societat

La Policia Local i els Mossos detenen el presumpte piròman dels contenidors de Sant Celoni
La Policia Local i els Mossos detenen el presumpte piròman dels contenidors de Sant Celoni | Ajuntament de Sant Celoni

Sant Celoni

Un dispositiu especial conjunt entre Policia Local i Mossos d'Esquadra ha permès detenir aquest dimarts de matinada el presumpte piròman dels contenidors de deixalles de Sant Celoni en el moment en què acabava de prendre foc a un contenidor al carrer Ramon y Cajal.

Es tracta d'un home de 35 anys, veí de Sant Celoni, que aquest dimarts al matí ha passat a disposició judicial al jutjat de guàrdia de Granollers. Després de setmanes d'indagacions, finalment s'ha pogut detenir in fraganti el presumpte autor d'aquests fets que han generat preocupació en els darrers mesos i que van portar l'Ajuntament a iniciar una crida ciutadana per intentar localitzar-ne el responsable.

D'altra banda, divendres passat es va reunir la Junta Local de Seguretat amb la presència del conseller d'Interior de la Generalitat de Catalunya, Miquel Buch. La Junta va analitzar els indicadors de seguretat del municipi que el situen en una ràtio de 59,4 fets per 1.000 habitants, per sota del conjunt de Catalunya amb 74,7 fets.

Les dades confirmen que el total de fets coneguts s'ha mantingut estable, amb un lleuger descens d'un 1,7%. Concretament els delictes contra les persones han disminuït un 15, 8% i els delictes contra el patrimoni ho han fet un 2,3%. Destaquen els furts que han baixat un 18,9%, els robatoris amb força –que a diferència de la tendència catalana han disminuït un 10,3% al municipi– i les estafes, especialment per internet, que han augmentat un 54,4%.

Edicions locals