Les guanyadores del concurs fotogràfic de la Festa Major d'Hivern

El primer premi entre les 80 imatges presentades ha estat per 'Pa d'àngel' de Mercè Ramírez

Cultura, Societat

'Pa d'àngel' de Mercè Ramírez, la fotografia guanyadora.
'Pa d'àngel' de Mercè Ramírez, la fotografia guanyadora.

Parets del Vallès

Ja es coneixen les imatges guanyadores del concurs fotogràfic de la Festa Major d'Hivern de Parets d'enguany, organitzat per l'Associació Fotogràfica de Parets (AFP). La temàtica havia de ser la Fira Medieval, i d'entre les 80 fotos presentades, el primer lloc ha estat per 'Pa d'àngel' de Mercè Ramírez.

L'han seguit 'La cuina' de Montse Doltz, i 'Fuego' de José Antonio Río. Així s'ha decidit aquest dimecres al vespre al local d'entitats de Ca n'Oms per un jurat format per Paco Navarrete, fotògraf professional, Albert Deulofeu de l'Associació Fotogràfica de Palau, i Jaume Bonallach, vinculat a l'AFP, tot i que no participant.

Els criteris principals de la tria han estat, en paraules de Bonallach, "l'impacte visual, la composició i la tècnica", però "per sobre de tot, que fossin imatges significatives de la Fira Medieval, que era el tema central". Després d'una deliberació oberta a tothom i passades diverses votacions, també s'han destacat tres finalistes perquè "no totes complien tots aquests requisits, però s'han presentat molt bones fotografies". En categoria infantil la guanyadora ha estat Anna Bibiano, de 12 anys.

Els guardons, que no tenen premi en metàl·lic, es lliuraran en un acte que tindrà lloc el diumenge a les 12.00 h, també al casal de Ca n'Oms. A continuació, la resta d'imatges premiades.

Segon premi: 'La Cuina', de Montse Doltz.

 

Tercer premi: 'Fuego', de José Antonio Río.

 

Primera menció d'honor: (s/t), de Jaime Antonio Ruiz.

 

Segona menció d'honor: 'Bucòlica', de Mercè Ramírez.

 

Tercera menció d'honor. 'Units', de Josep Homs.

 

Primer premi infantil: (s/t), d'Anna Bibiano.

 

Edicions locals