La fibra òptica arriba a Figaró-Montmany

Els veïns poden disposar ara d'accés a Internet a una velocitat de fins a a 500 Mbps

Societat

Xerrada informativa d'Emagina als veïns
Xerrada informativa d'Emagina als veïns

Des d’aquesta setmana, els veïns i veïnes de Figaró-Montmany ja disposen d'accés a fibra òptica per primera vegada. El desplegament ha anat a càrrec d'Emagina, empresa del grup Estabanell, que ofereix als veïns de Figaró accés a Internet a una velocitat de fins a 500 Mbps, molt per sobre dels 10Mb per segon que fins ara oferia l'antic cablejat de coure.

L’empresa complementa l’oferta d’internet amb d’altres serveis de telecomunicacions com la telefonia fixa i mòbil, i darrerament ha incorporat un nou servei de TV a través d’una plataforma basada en Android TV i certificada per Google.

Els veïns de Figaró-Montmany van poder rebre informació sobre aquest nou servei durant la presentació que va tenir lloc a finals de la passada setmana a les Antigues Escoles.

Emagina, que opera des de 2015, es troba en una fase d’expansió territorial. Actualment ja està present en sis municipis del Vallès Oriental i en diversos municipis de les comarques d’Osona i Ripollès. Properament també arrobarà al Moianès i el Maresme.

Edicions locals