Montmeló treballa per disposar d'un centre formatiu de química

L'objectiu és que estigui en marxa el 2020

Societat

Montmeló treballa per disposar d'un centre formatiu de química
Montmeló treballa per disposar d'un centre formatiu de química

L'Ajuntament de Montmeló i el Departament d'Ensenyament treballen conjuntament per obrir al municipi un nou centre de formació professional de química. L'alcalde, Pere Rodríguez, assegura que l'objectiu és crear "un centre de referència a la comarca en química".

En aquests moments totes dues institucions estan acabant de redactar el conveni que faria real el cicle. L'alcalde afirma que "el Departament tenia la necessitat d'ampliar l'oferta educativa de química" i "nosaltres teníem la necessitat d'augmentar l'oferta en formació professional".

Fins ara a Montmeló només hi ha un grau mig d'estètica i perruqueria, i la intenció és que els estudis de química siguin una realitat al municipi "a partir del curs 2020-2021", segons apunta Rodríguez. De fet, concretament sobre la química, l'alcalde assegura que "és una molt bona sortida professional al territori, per l'alta presència d'indústries químiques a l'entorn".

El consistori encara no els disposa dels terrenys a cedir, però el nou institut se situaria en l'antiga nau de Màximo Mor, al carrer Primer de Maig, molt a prop de l'estació de tren.

Edicions locals