El programa d'entrenament per a La Mitja és seguit per 269 persones

El club L'Aire Esports i l'Ajuntament organitza els entrenaments des de fa 11 anys

Esports

El grup de principiants que es preparen per a La Mitja
El grup de principiants que es preparen per a La Mitja | Ajuntament de Granollers

Cada any l’Ajuntament de Granollers i el club d'atletisme L’Aire Esports organitzen el programa Comença a fer La Mitja per preparar els corredors i corredores per superar la cursa. Al programa d’enguany, que arriba a l’11a edició, s’hi han inscrit 269 participants, 155 dones i 114 homes.

L’objectiu dels entrenaments és ajudar els esportistes a afrontar i completar La Mitja Marató i les proves del Quart o dels 10 Km.

Per aconseguir el repte, els monitors estableixen un programa d’entrenaments setmanals i divideixen els corredors en tres grups en funció del nivell físic: principiants (no han fet mai La Mitja o l’han feta una vegada amb un temps superior a les 2 hores); iniciats (han fet alguna vegada La Mitja o són esportistes esporàdics); i atletes (han fet la Mitja més de tres vegades i corren de manera habitual).

Els entrenaments van iniciar-se al mes d'octubre i finalitzaran l’1 de març, una setmana després de La Mitja Marató, que es correrà diumenge 24 de febrer.

A4elkm també entrena La Mitja

Per vuitè any consecutiu, el club A4elkm, conjuntament amb el Patronat d'Esports de les Franqueses, també desenvolupa el programa Entrena la Mitja per tal d'ajudar a qui ho desitgi a preparar la cursa, tot iniciant-se amb el Tast de la Mitja i els 10 km de les Franqueses. En aquesta ocasió s'hi han inscrit mig centenar de persones, que entrenen des de finals de setembre.

 

Edicions locals