Dues agressions sexuals a Corró d'Avall en només dos dies

L'Ajuntament condemna els fets i treballa per prevenir qualsevol tipus d'agressió sexual

Societat

Dues agressions sexuals a Corró d'Avall en només dos dies
Dues agressions sexuals a Corró d'Avall en només dos dies

Els darrers dies s'han produït dues agressions sexuals a Corró d'Avall: una divendres, quan un desconegut va agredir una veïna de Corró d’Avall quan intentava accedir al seu habitatge, i una altra dissabte, a una altra veïna en un edifici de Corró d’Avall.

Segons informa l'Ajuntament, ara com ara no hi ha cap persona detinguda, tot i que els Mossos d’Esquadra estan duent a terme les dues investigacions i la Policia Local de les Franqueses s’ha posat a la seva disposició per resoldre els casos.

D'altra banda, en les últimes hores s’ha tingut constància de la circulació d’un document policial intern a través de les xarxes socials amb informació sobre una persona posada en llibertat amb antecedents d’agressió sexual.

És per aquest motiu, que l’Ajuntament vol fer una crida a la calma i la serenor davant d’uns fets tan greus i demana que els ciutadans no difonguin cap tipus d’informació i/o imatge que pugui interferir la investigació o vulnerar el dret a la intimitat de cap ciutadà.

En aquest sentit, l’Ajuntament demana sobretot respecte a la privacitat de les víctimes i que no es participi en cap acció que promogui la circulació d’informacions falses.

Condemna del consistori

L’Ajuntament de les Franqueses ha manifestat "la més absoluta condemna a qualsevol tipus d’agressió sexual" i ha indicat que l'Ajuntament treballa per oferir a les víctimes atenció psicològica, assessorament i acompanyament des de Polítiques Socials, i que continuarà treballant per prevenir qualsevol tipus d’agressió sexual amb accions que promoguin un municipi lliure de sexisme i violència masclista.

"L’Ajuntament de les Franqueses no tolera cap tipus de violència sexual i treballarà per erradicar-la d’una manera contundent. Cap agressió ha de quedar sense resposta", afirma el consistori en un comunicat.

 

Edicions locals