L'Ajuntament de Caldes de Montbui instal·larà punts de càrrega elèctrica per a vehicles

Electra Caldense Energia posa en marxa vuit punts de recàrrega renovable per a vehicles elèctrics gratuïta

Societat

Punts de càrrega per a cotxes elèctrics
Punts de càrrega per a cotxes elèctrics

Caldes de Montbui

Electra Caldense Energia posa a disposició de la ciutadania de Caldes de Montbui vuit punts de recàrrega elèctrica al municipi de Caldes encarregant-se de la seva instal·lació, manteniment i gestió, així com també del subministrament gratuït d'energia

Es tracta d'un acord entre l'ajuntament i Electra Caldense Energia en el que el consistori eximirà de pagar a l'empresa la taxa per l'ocupació de via pública durant dos anys per "no existir ànim de lucre durant aquest termini".

"Aquesta acció sorgeix de l'anhel de l'Ajuntament per fer de Caldes una vila el més sostenible possible impulsant l'ús del vehicle elèctric a través de mesures que ho facin propici", afirma l'ajuntament. "D'altra banda, un dels objectius de l'Estudi de Mobilitat és fomentar l'ús racional del vehicle privat, aplicant mesures que facilitin el traspàs dels ciutadans a altres mitjans de transport més sostenibles, promovent la intermodalitat i l'acció de canviar de combinar transports", afegeix.

Els punts de recàrrega estaran situats a l'aparcament de les Cremades i a l'aparcament del Tint, cadascun d'ells comptarà amb una torre amb quatre carregadors, aptes per a 4 vehicles.

Edicions locals