Sopars d'estrella Michelin a Montornès

Els xefs Toni Romero i Francesc Rovira, convidats d'aquest curs als sopars especials que organitza l'Escola d'Hoteleria del Vallès Oriental

Societat

Sopars d'estrella Michelin a Montornès
Sopars d'estrella Michelin a Montornès | FOTO: Ajuntament de Montornès

Un cop més, l'alta cuina es donarà cita a l'Escola d'Hoteleria del Vallès Oriental. Serà els propers 5 i 26 de març amb els sopars especials que organitza l'Escola d'Hoteleria del Vallès Oriental de l'Institut Marta Mata per posar en contacte l'alumnat amb l'elit gastronòmica i que enguany tindran com a convidats els xefs Toni Romero i Francesc Rovira.

El 5 de març, el cuiner de la Fonda Xesc de Gombrèn, Francesc Rovira, guardonat amb una estrella Michelin, elaborarà un dels seus menús amb l'acompanyament de l'alumnat del cicles de grau mitjà de l'Escola d'Hoteleria de l'Institut Marta Mata.

El xef Toni Romero, per la seva banda, oferirà un sopar d'autor, el 26 de març, en què es podran degustar els plats més representatius del Racó de Can Cesc, un restaurant també de referència Michellin.

En tots dos casos, el menú se servirà al restaurant pedagògic del centre ubicat a la masia El Molí. S'hi podrà accedir prèvia reserva al telèfon 608.56.18.62. En tractar-se d'una iniciativa pedagògica, el preu és de 40 €.

La col·laboració de professionals de renom de la gastronomia en la programació anual de l'escola es du a terme periòdicament. L'objectiu és apropar l'alumnat de cuina i restauració a l'elit gastronòmica. L'any passat el xef Miquel Aldana també va col·laborar amb l'equipament.

Edicions locals