Mishima serà el cap de cartell del Brunzit 2019

Ha estat la primera confirmació oficial en la quarta edició del festival martorellenc

Cultura

Mishima, cap de cartell del Brunzit | Alberto Polo
Mishima, cap de cartell del Brunzit | Alberto Polo

Mishima encapçalarà el cartell de l’edició d’enguany del festival Brunzit, que se celebrarà el 27 d’abril al pati de la Masia de Carrencà de Martorelles. Enguany serà la quarta edició de l'esdeveniment, que presentarà "un cartell per a tots els gustos i de ritmes molt diferents", com apunten des de l'organització.

Després d’acomiadar el 2018, amb dos clamorosos sold-out a l’Apolo, que s’iniciava amb la publicació del tribut a Set tota la vida i que, amb motiu de la presentació del seu últim àlbum Ara i res els ha permès oferir algunes de les actuacions més emotives i multitudinàries de la seva carrera, Mishima inaugura el 2019 en el seu millor moment.

Amb un David Carabén en el seu cim com a autor i intèrpret, la banda sona més Mishima que mai: més descreguda i alhora més romàntica, més despullada però també més sentida, més planera però també més literària. En definitiva, el principi d’una maduresa justa i necessària per al pop cantat en català.

Vídeo promocional

Per confirmar el plat fort, el festival ha elaborat un vídeo que té com a protagonista la mascota del Brunzit, ja coneguda en altres edicions. L’abella es desperta un dia des de l’edifici de l’emblemàtica Masia de Carrencà, desencisada a ple hivern, però tot canvia quan rep un missatge en que algú li confirma que Mishima tocarà al proper Brunzit. Posteriorment, des de l’imaginari de la mascota, es veuen les imatges que va rodar l’equip de Borboleta Produccions a la primera edició del festival.

 

Edicions locals