Granollers acull el lliurament dels premis de l'Associació d'Ensenyants de Música de Catalunya

La Casa de Cultura Sant Francesc serà l'escenari dissabte de la cerimònia, en què actuarà la Big Band de l'escola Pereanton

Cultura

Casa de Cultura Sant Francesc
Casa de Cultura Sant Francesc | Escena grAn

La Casa de Cultura Sant Francesc de Granollers serà dissabte –a partir de les 12.30 h– l'escenari de l'acte de lliurament de la quarta edició dels premis AEMCAT –de l'Associació d'Ensenyants de Música de Catalunya–.

Enguany l'entitat reconeixerà, en la categoria de Projectes, el Calaix de Músic –un centre de recursos virtuals per a l'educació musical–, creat per Antoni Miralpeix i Bosch, amb l’assessorament tecnològic del Servei d’orientació al professorat TIC de Blanquerna (URL) i amb d’altres col·laboradors i creadors de contingut. En la categoria de Trajectòries professionals, l'AEMCAT distingirà la pedagoga musical Ester Bonal Sarró, directora de Xamfrà i El Teler de la Música, i membre de la Fundació l'ARC Música.

Bonal serà present a l'acte, així com el responsables del projecte Calaix de Músic. L'organització també ha destacat la presència d'autoritats locals i educatives de Granollers. Al final de l’acte hi haurà una interpretació musical a càrrec de la Big Band de sisè de l’Escola Pereanton de Granollers, dirigida pel mestre Toni Cuesta.

Edicions locals