Corró d'Amunt acull diumenge la 17a Copa Internacional de BTT

La prova ha ascendit de categoria al rànquing C2 de la Unió de Ciclistes Internacionals, per la qual cosa s'esperen més de 500 ciclistes

Esports

Corró d'Amunt acull diumenge la 17a Copa Internacional de BTT
Corró d'Amunt acull diumenge la 17a Copa Internacional de BTT

Corró d'Amunt acollirà diumenge la 17a edició de la Copa Catalana Internacional de BTT Biking Point, una competició que enguany ascendeix de categoria al rànquing C2 de l’UCI (Unió de Ciclistes Internacionals); i que, per aquest motiu "s'espera la participació de més de mig miler de bikers, amb  una representació internacional més nombrosa", tal com afirmen des del Club Ciclista Corró d’Amunt.

Dimarts es va fer la presentació de la prova, a la sala polivalent de la Zona Esportiva de Corró d’Amunt. L'acte va comptar amb la presència de l'alcalde de les Franqueses, Francesc Colomé; el vicepresident de la Federació Catalana de Ciclisme, Xavier Costa; el president del Club Ciclista Corró d’Amunt, Josep Mauri, i els ciclistes Mar Franco i Israel Núñez, entre d'altres.

Els ponents van explicar que la prova es desenvoluparà en un circuit de 6 quilòmetres, al voltant del Turó de Can Bertran, amb sortida i arribada a la Zona Esportiva de Corró d’Amunt. Es tracta d’un recorregut exigent, de tècnics i llargs corriols dins el bosc, que es combinen amb ràpids trams de pista. Tal com explica Josep Mauri, els bikers es trobaran diumenge amb un traçat molt semblant al de l’any passat, però que “incorporarà algunes novetats per fer-lo encara més atractiu”.

La prova, memorial Toni Costa, organitzada pel Club Ciclista Corró d’Amunt, és la segona de les nou que configuren el calendari de la Copa Catalana Internacional de BTT. La primera es va desenvolupar entre els dies 23 i 24 de febrer a la ciutat de Banyoles.

Pel que fa al programa previst de la prova, a les 8.30 h hi haurà la recollida dels dorsals, que es farà durant mitja hora fins a les 9 h, quan hi haurà la sortida de Cadets (M/F), Júnior (F), Màster 30/40 (F) i Màster 40/50/60 (M). A les 10.40 h, la segona sortida: Èlit (F), Sub-23 (F), Júniors (M) i Màster 30 (M). Per últim, a les 12.30 h, es farà la tercera i última sortida, d'Èlit (M) i Sub-23 (M). A les 14 h, la recollida de premis.

 

Edicions locals