La Policia Local de Montornès deté un menor com a presumpte autor de tres delictes d'abusos sexuals

També se li atribueixen un presumpte delicte lleu de lesions a una de les víctimes

Societat

La Policia Local deté un menor com a presumpte autor de tres delictes d'abusos sexuals
La Policia Local deté un menor com a presumpte autor de tres delictes d'abusos sexuals | Ajuntament de Montornès del Vallès

Montornès del Vallès

La Policia Local de Montornès va detenir dimecres passat un menor d'edat com a presumpte autor de tres delictes d'abusos sexuals a tres dones del municipi i un delicte lleu de lesions contra una de les víctimes. La Policia va poder identificar i detenir l'individu per uns fets que van passar entre el 22 de febrer i el 12 de març al Camí Fluvial que uneix Montornès amb Vilanova. 
 

Les dones, que tenen edats compreses entre els 41 i els 53 anys, van patir tocaments en parts íntimes, fets en algun cas amb tanta força que la víctima va caure a terra i va patir lesions.

La Policia Local va iniciar la investigació quan una de les víctimes va comparèixer el passat 12 de març a les dependències policials per comunicar i denunciar l'atac patit. Les informacions disponibles van fer pensar des de l'inici que no es tractava d’un cas aïllat, fet que es va corroborar amb la localització de dues dones més que també havien patit abusos en el mateix lloc i circumstàncies.

La prioritat donada pel cos policial als fets ha tingut com a resultat que, en només una setmana, s'ha pogut realitzar totes les accions necessàries per identificar amb garanties el presumpte autor dels delictes i posar-lo a disposició judicial.

La Policia Local recomana que en aquests casos  el que s'ha de fer és comunicar-ho immediatament a la policia pels canals oficials amb l’objectiu que es puguin iniciar les actuacions amb més rapidesa i eficàcia.

Més detencions

La Policia Local va detenir, el 14 de març, tres persones acusades d'un delicte d'amenaces i un altre de lesions. Els detinguts havien protagonitzat una baralla amb arma blanca a l’exterior d’un establiment ubicat al centre de la població. 

Un dels detinguts, de 44 anys, va haver de ser traslladat a l’Hospital de Granollers amb lesions de caràcter greu. Els altres dos individus, de 37 i 24 anys, van ser traslladats a la comissaria dels Mossos d’Esquadra de Granollers per passar, posteriorment, a disposició judicial.

Edicions locals