El turisme del Vallès Oriental, present a la B-Travel 2019

Els visitants hi han pogut trobar propostes enogastronòmiques, d’aventura, d’esports, culturals, escapades en família i activitats de benestar

Societat

El turisme del Vallès Oriental, present a la B-Travel 2019
El turisme del Vallès Oriental, present a la B-Travel 2019

Vallès Oriental

Aquest cap de setmana s’ha dut a terme la fira B-Travel 2019, punt de trobada de l’oferta turística d’experiències adreçada al públic de proximitat. TurismeVallès hi ha estat present, sota la marca Costa Barcelona, dins de l’estand de Catalunya. Més de 30.000 visitants han recorregut els estands dels expositors.

Un any més, TurismeVallès ha estat present a la fira B-Travel, que s’ha celebrat aquest passat cap de setmana, al palau 8 del recinte de Montjuïc de Fira de Barcelona. Totes les destinacions catalanes han estat presents dins de l’estand de Catalunya, que estava dividit en les diferents marques territorials.

La fira B-Travel és un punt de trobada del sector turístic adreçat al públic de proximitat amb expositors locals, nacionals i internacionals, on el visitant ha trobat propostes enogastronòmiques, d’aventura, d’esports, culturals, escapades en família i activitats de benestar, entre d’altres.

Enguany el saló ha proposat una visita en funció dels interessos del viatger, a través de diverses temàtiques: B-Happy (viatges en família, amics i wellness), B-Culture (art, història i cultura), B-Special (compres, nou luxe, etc.), B-Adventure (esport i aventura), B-industrial (rutes de zones amb ampli llegat històric-industrial) i l'espai gastronòmic B Delicious, on s’han degustat fins a 100 receptes en un recorregut enogastronòmic per diferents cultures del món.

B-Travel ha organitzat diverses activitats per als viatgers que han visitat el saló. A l'escenari central B-Travel Experience Àrea s’han realitzat les actuacions musicals i les demostracions culturals de diferents països i danses del món. Així mateix, hi ha hagut l’espai B-Travel Cinema, on s’han projectat documentals i vídeos de viatges.

 

Edicions locals