La Porxada acull divendres la marató del dia mundial contra el càncer de còlon

El club de tir amb arc de les Franqueses i Oncovallès presenten una nova teràpia per a pacients oncològics

Societat

La Porxada acull divendres la marató del dia mundial contra el càncer de còlon
La Porxada acull divendres la marató del dia mundial contra el càncer de còlon

Divendres la plaça Porxada de Granollers acollirà, a partir de les 17 h, una taula informativa i la marató d’activitats del dia mundial del Càncer de Còlon, que organitza Oncovallès.

La tarda s'encetarà amb un berenar saludable a càrrec de la cuinera Ada Parellada amb la col·laboració de l’Ametller Origen i Fruiteria Tres Torres, i la col·laboració de l'alumnat de les escoles Educem, L’Estel, Escola Pia i Ponent.

Durant tota la tarda hi haurà una taula de consells nutricionals en el ambient oncològic a càrrec de Glòria Gómez, Dietista-Nutricionista i professora de la Universitat Ramon Llull i de la Universitat de Vic, i una taula informativa sobre mucoses en el ambient oncològic, a càrrec de Montse Abanades, d’Hydroskin Oncology.

Durant tota la setmana, les farmàcies Viñamata i Olivet ofereixen informació sobre la prevenció del càncer de còlon i el marxandatge de la campanya d’Oncovallès.

El Club de Tir amb arc de les Franqueses i la Fundació Oncovallès presentaran divendres una teràpia més per ajudar a persones amb efectes secundaris de la cirurgia oncològica.

A les 18 h, el Casino col·laborarà amb una classe de country, i a les 18.30 h el grup de ball en línia de la Ma Àngels actuarà i tancarà l’acte l’escola de dansa Swing.

Edicions locals