La revista MobiliCat entrega els seus premis a la mobilitat amb la participació del conseller Damià Calvet

Els premis MobiliCat reconiexen les millors iniciatives de mobilitat en tres categories el 10 d'abril

Economia

Jurat del MobiliCat en deliberació
Jurat del MobiliCat en deliberació

Caldes de Montbui

El 10 d'abril, se celebrarà la 2a edició de la Nit dels Premis MobiliCat, on es farà l'acte de lliurament dels premis que atorga la revista MobiliCat, editada per l'Associació de municipis per la Mobilitat i el Transport Urbà (AMTU) amb la col·laboració de l'Autoritat del Transport Metropolità (ATM), el Departament de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat de Catalunya, i Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC).

L'acte tindrà lloc a les 20.30 h, en el transcurs d'un sopar que se celebrarà a l'Hotel Termes Victòria de Caldes de Montbui, i estarà presidit pel conseller de Territori i Sostenibilitat, Damià Calvet.

En aquesta edició dels Premis MobiliCat s'han presentat 11 candidatures, entre les quals hi ha ajuntaments de municipis catalans, operadors de transport i entitats del sector tecnològic, automoció, serveis i d'altres sectors vinculats a la mobilitat, que han liderat projectes per la millora de la mobilitat durant l'any 2018.

Els Premis MobiliCat consten de 3 categories. La primera és el Premi a la Innovació en Mobilitat, per al projecte, start up o aplicació creada per una persona, entitat o empresa catalanes, que hagi destacat per presentar una solució innovadora en l'àmbit de la mobilitat.

La segona de les categories és el Premi a la Millor Iniciativa en Mobilitat Sostenible, per a qualsevol organisme públic, empresa o conjunt d'empreses, entitat o emprenedor/a, que hagi implementat a Catalunya la millor iniciativa en l'àmbit de la mobilitat sostenible, sigui promovent-ne l'ús o desenvolupant plans de millora en aquest àmbit.

Per últim trobem la categoria Premi d'Honor en la qual es reconeix a una trajectòria o trajectòries personal, empresarial o social, que s'hagi distingit per la seva dedicació i esforç continuat en l'àmbit del transport públic.

Edicions locals