Rotary Club Granollers recapta 10.000 euros per a un programa de prehabilitació de l'Hospital

La campanya 'Somriures a Taula' aplega 130 persones en un sopar solidari

Societat

Unes 130 persones van assistir a la 4a edició de 'Somriures a Taula'
Unes 130 persones van assistir a la 4a edició de 'Somriures a Taula'

La 4a edició de la campanya Somriures a Taula, organitzada pel Rotary Club Granollers, va recaptar 10.000 euros dijous per ajudar l’Hospital General de Granollers en un projecte de prehabilitació de pacients amb càncer de còlon. Va ser en el marc d'un sopar al restaurant Can Biel de Llinars al qual van assistir 130 persones.

Durant el sopar, ofert pels restauradors del Gremi d'Hostaleria del Vallès Oriental de forma altruista, es va rifar un quadre d'Elena Surribas, que va aconseguir arrodonir la xifra recaptada a 10.000 euros.

Els diners es destinaran al projecte de prehabilitació de l'Hospital General de Granollers, que té l'objectiu d'optimitzar l'estat físic del pacient per fer front a una intervenció quirúrgica. El projecte cerca la millora de la reserva funcional del pacient mitjançant un programa d’entrenament físic personalitzat i la promoció de l’activitat física, i es complementa amb el suport nutricional i psicològic per fer front a l’estrès de l’operació.

El director general de l'Hospital, Rafael Lledó, va agrair la iniciativa del Rotary Club des del punt de vista dels pacients que se'n beneficien, ja que millorarà la serva rehabilitació; dels professionals, ja que podran exercir amb millors condicions; i de la comunitat, que veu enfortida la relació de les persones per les persones. Joan Parellada, director del sector sanitari del Vallès Oriental del CatSalut, va valorar l'aportació del Rotary Club per innovar en salut i permetre que els tractaments de càncer siguin més efectius; i Josep Mayoral, alcalde de Granollers, va agrair "l'empenta de la societat civil que ajuda a avançar i a fer una societat millor".

Per la seva banda, Felip Rovira, president del Rotary Club, va agrair a tothom la seva participació i assistència al sopar i especialment als membres del Gremi d'Hostaleria que van fer possible el sopar, així com als proveïdors, restaurants, cambrers i cuiners que van col·laborar-hi de manera altruista.

 

Edicions locals