Vilanova posa en marxa un servei de transport a demanda

El servei es farà amb la col·laboració dels taxistes de Vilanova i Vallromanes

Societat

Vilanova posa en marxa un servei de transport a demanda
Vilanova posa en marxa un servei de transport a demanda

Vilanova del Vallès

Vilanova del Vallès gaudirà d’un nou servei de transport públic a demanda, que té com a objectiu millorar la connexió entre els barris i el nucli urbà. L’Ajuntament i l’Associació de Municipis per la Mobilitat i el Transport Urbà, amb la col·laboració dels taxistes de Vilanova i de Vallromanes, oferiran aquest servei que inicialment comptarà amb una prova pilot de tres mesos i que ha començat aquesta setmana.

El servei funcionarà de dilluns a divendres de 9  a 20 hi tindrà un cost d’un euro per trajecte. Per fer la reserva del servei caldrà trucar, a ser possible el dia abans, al telèfon 900 69 65 66. Hi haurà quatre parades fixes: una a la zona de l'Ajuntament-CAP-Casal d’Avis; una segona al carrer 6 de desembre-Bus; una al Passeig del Centenari-àrea comercial, i una quarta a la Zona Esportiva-Centre de Dia.

Els menors d’edat fins als vuit anys hauran d’anar acompanyats d’un adult i dels 8 als 18 anys si han de viatjar sols hauran de portar una autorització que es trobarà a les oficines de l’OAC de l’Ajuntament.

Aquest servei ja funciona, amb èxit, a deu municipis catalans entre els quals s’hi troben quatre pobles vallesans: Sant Antoni i Sant Pere de Vilamajor, Santa Maria de Palautordera i Santa Eulàlia de Ronçana.

Edicions locals