Els Mossos intervenen 550 plantes de marihuana d'una casa de Sant Fost

Els Bombers van trobar la plantació després d'originar-se un incendi en el garatge de l'habitatge

Societat

El passat 31 de març, els Mossos d'Esquadra van intervenir 550 plantes de marihuana d'una casa del carrer Mercè Rodoreda de Sant Fost. També es va desmantellar tot el punt de droga: el material necessari per al manteniment i la cura de la marihuana.

La troballa policial va arribar després d'un incendi en el garatge del domicili, que es va produir per una sobrecàrrega elèctrica. Els Bombers, després d'apagar el foc, van avisar els Mossos d'Esquadra de la probable plantació il·legal. Així que la policia de la Generalitat va demanar al jutjat una ordre d'entrada i va entrar a la casa per decomissar les plantes, totes al garatge.

Un cop feta l'actuació, i tenint en compte que en el moment de l'incendi no hi havia cap persona a l'interior, els Mossos van arrencar una investigació per saber qui era el propietari de la plantació –tant podria ser el propietari de la casa, com alguna altra persona a qui tinguessin llogat l'habitatge o el garatge–.

Diverses setmanes després han acabat identificant el presumpte responsable de la plantació, un veí de Sant Fost de 41 anys i nacionalitat espanyola.

Ara, amb la investigació policial ja finalitzada, el següent pas serà que l'acusat declari en un judici oral.

Edicions locals