La festa solidària Globus pels Valents torna a Montornès aquest dissabte

Enguany es farà la segona edició un cop més a la plaça Pau Picasso a partir de les 10 del matí

Societat

La festa solidària Globus pels Valents torna a Montornès aquest dissabte
La festa solidària Globus pels Valents torna a Montornès aquest dissabte

Montornès del VallèsFerran Figueras

La festa solidària Globus pels Valents torna aquest dissabte a Montornès a la plaça Pau Picasso. Des de les 10 del matí i fins a les 19 h tot un seguit d’activitats, tallers i espectacles es desenvoluparan per recaptar diners per la investigació del càncer infantil a l’Hospital Sant Joan de Déu.

La festa solidària enguany celebra la segona edició després de la bona acollida que va tenir l’any passat. Es van recaptar gairebé 8.000 euros que van anar destinats una part a la Fundació Pulseras Candela per la investigació del càncer infantil i un altre part a l’Hospital Sant Joan de Déu per la construcció del SJD Pediatric Cancer Center.

Raquel Peña, qui a títol personal va iniciar tota aquesta festa solidària l’any passat amb el suport de diverses entitats del poble, explica que per aquest any tenen una expectativa de públic molt alta, ja que “com la gent ja coneixia la festa de l’any passat, molta em trucava per col·laborar. L’any passat a la gent li va agradar molt i va tenir molt bona acollida i ja deien que volien que es repetís” afirmava.

La festa solidària Globus pels valents comptarà amb tallers de titelles, de cuina, una classe de Zumba, una batucada, una xocolatada o actuacions musicals a càrrec del Bou de Montornès i del grup d’animació infantil La Belluga. Durant tot el dia a més hi haurà inflables, llits elàstics, tallers de manualitats i pinta cares i un servei de bar. La jornada culminarà amb una enlairada de globus i un espectacle del Drac i Diables de Montornès.

Edicions locals