Arrenca 'Tu qui ets', la primera websèrie de Vallès Visió

Els protagonistes seran joves del territori i alguns d'ells seran el grafiter molletà Dase o la il·lustradora martorellenca Júlia Quintana

Societat

Dase va ser el primer protagonista
Dase va ser el primer protagonista | Vallès Visió

Vallès Visió va estrenar dimecres la seva primera websèrie –Tu qui ets–, que es pot seguir de manera simultània al web i a les xarxes socials d’Instagram i Facebook, i també a la televisió.

Es tracta de càpsules audiovisuals breus protagonitzades per joves del territori. Cada capítol, d'uns cinc minuts, es focalitza en un noi o noia a qui segueix en diversos moments del seu dia a dia i amb qui es tracta una temàtica central. Tu qui ets arrenca amb 20 capítols inicials i alguns dels protagonistes seran el grafiter molletà Dase o la il·lustradora martorellenca Júlia Quintana.

D'altra banda, Vallès Visió estrenarà diumenge un nou programa produït per La Xarxa. Es tracta d'Als 4 vents, un magazín que tindrà nou capítols i que recollirà històries de vida i col·lectives a través d'entrevistes, reportatges i connexions en directe per copsar l’opinió de la gent del carrer des de diferents pobles i ciutats de Catalunya. L'espai s'emetrà cada diumenge a la televisió local de 18 a 20 h, i mostrarà activitats culturals i lúdiques, farà visibles figures femenines i visitarà clubs de lectura d'arreu, entre altres aspectes.

Edicions locals